vemmelev cnc-bearbejdning

Klubbens nyhedsbrev

Skrevet af formanden

Virksomheden startede i  1980   der var jeg lige udlært som mure, og kort tid efter købte jeg den første rendegraver, startede med at grave ud til kirkemuren i vemmelev for derefter at bygge en ny mur,  i 1986  byggede min far og jeg det værksted som idag danner ramme for en afd , med cnc-maskiner.

Med op og nedgang i byggeriet, tog jeg arbejde på vemmelev aluminium med udskiftning af emner i cnc-maskiner ,arbejde der mest på aftenholdet og weekender, det varede ca 10 år.

I 1998  købte jeg den første minigraver 3,5 ton  og begyndte at grave for MJ-eriksson , var med til kloark m,m på havnearkaderne i korsør, hvorefter  jeg var med til gravning på det nye transportcenter i køge, var lige med til foreberedelser til nyt kontor hos A,P Møller i kbh .

I 2003 købte jeg ejendommen industrivej 9 i vemmelev , med en hal på 300m2 som idag er lejet ud til vemmelev tømmerforretning, for derefter i  2007 at bygge en hal mere på 415m2 som jeg så skulle køre ud fra med mine gravemaskiner m,m.

I 2005 tog jeg en beslutning med indkøb af en 22 ton  gravemaskine, fik en del at lave , kom med ind på det nye skuespilhus , på kvæsthusbruen i kbh, og derefter til græsted på en ny omfartsvej , i 2006  var jeg oppe på kongsdal gods og udgrave til 2 nye stål haller på hver 1000m2 , og derefter en tur til kalundborg og rive en 4 længet gård ned for mj,eriksson.

Men så i 2008 solgte jeg en traktor og købte den første cnc-maskine, og derefter fik jeg nogle kontakter til  firmaer der bruger spåntagende bearbejdning, havde aldrig selv prøvet at programere cnc-maskiner, fik hjælp, fra gl, kolegaer m,m  ret hurtig kom en maskine mere, og en mere i 2009, der idag pruduktcere  emner til hospitaler og fængsler m,m.